Aktuální akce - Dámské krajkové body Babe se slevou 43%

Aktuální akce - Dámské krajkové body Babe se slevou 43%

Chcete zaujmout, ale nechcete ukázat hned vše? Pak je naše dnešní nabídka žhavého body Babe z jemné černé síťoviny určena právě pro vás. Krajka zdobící dekolt a lehce zakrývá záda, vašeho partnera v klidu určitě nenechá. Nyní sleva 43% - platí do 8.6. 07:00 hod nebo do vyprodání.

Dámské body či soupravička z jemné černé síťoviny doplněná dráždivou krajkou na košíčkách. Vysoce elastické a dráždivé. Horní díl je tvořen trojúhelníkovou podprsenkou bez kostic, která se zavazuje za krkem. Košíčky jsou z jemné síťoviny doplněné elastickou krajkou. Velikost košíčků je variabilní díky elastickému materiálu. Perfektně se přizpůsobí menším i větším ňadrům. Spodní díl tvoří G-string tanga, která jsou v přední části přichycena k podprsence velice efektním způsobem. Zadní část je vysoce rafinovaná. Rozvažte šňůrku a bude vše jinak.

Body je jednodílné a skvěle ho doplní samodržící punčochy s krajkovým lemem.


Vloženo 06.06.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Aktuální akce - Hravý kostým zdravotní sestra Dark Betty s jedninečnou slevou 50%

Aktuální akce - Hravý kostým zdravotní sestra Dark Betty s jedninečnou slevou 50%

Pečuje o vás váš partner tak, jak by měl, nebo v něčem zaostává? Využijte jedinečné 50% slevy na Kostýmek - Zdravotní sestry Dark Betty a ukažte mu, jak by taková správná péče měla vypadat. Akce platí jen do 9.6.2015 (23:59) nebo do vyprodání. Svůd.. Více