Aktuální akce - Dámské podvazkové body Hot Ruffle se slevou 25%

Aktuální akce - Dámské podvazkové body Hot Ruffle se slevou 25%

Něžné růžové podvazkové body s volánky Hot Ruffle se slevou 25%. Víkendová akce, kterou můžete využít až do 1.6.2015 (7:00 hod) nebo do vyprodání zásob.

Dámské růžové podvazkové body či soupravička z pružné látky v kombinaci s dráždivou krajkou. Velice elastické. Hluboký výstřih do V zdobí dráždivý krajkový lem. Křížení mezi prsy uprostřed staženo štrasovou sponou. Přes bříško pruh látky přechází až do G string tang, které jsou zdobené volánky v přední i zadní části a obzvláště v zadní části vytváří svůdnou křivku zadečku. Podvazky jsou přichyceny ke spodní části body a jsou regulovatelné. Body je jednodílné. Váže se za krkem a na zádech. Můžete si tak regulovat dle svých potřeb.

Punčochy nejsou součástí balení. Vhodné samodržící punčochy naleznete ZDE.

Tento produkt je představen i v rubrice našeho blogu Tip týdne. Bližší specifikaci a zajímavé informace o produktu naleznete ZDE.


Vloženo 30.05.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

1.máj – lásky čas – nepodceňte letos řádnou přípravu

1.máj – lásky čas – nepodceňte letos řádnou přípravu

První máj se kvapem blíží a s ním i políbení pod rozkvetlým stromem. Nemusíte se však jen omezit na pusu pod třešní, inovujte Vaše prvomájové tradice! Připravte partnerovi překvapení Teplé počasí vybízí k procházkám, všude je láska, š.. Více
Aktuální akce - Pánské triko Marc Ecko s neopakovatelnou slevou 52%

Aktuální akce - Pánské triko Marc Ecko s neopakovatelnou slevou 52%

Originální pánské tričko oblíbené americké značky Marc Ecko vám nyní přinášíme se slevou 52%. Na výběr ze dvou barev. Akce platí jen do 30.5.2015 (23:59 hod) nebo do vyprodání. Pánské triko s krátkým rukávem Marc Ecko Cash Foolz. Přední díl zd.. Více