Aktuální akce - Dráždivý hravý kostým - Školačka Ines se slevou 39%

Aktuální akce - Dráždivý hravý kostým - Školačka Ines se slevou 39%

Máte rádi noční dospělácké hry? Vyzkoušejte náš podvazkový hravý kostýmek školačky Ines, který Vám zaručeně okoření milostný život! Nyní se slevou 39% pouze do pátka 2.10.2015 (23:59), nebo do vyprodání!

Svůdný a dráždivý erotický kostým Školačka Ines pro duchem rozverné ženy. Souprava se skládá ze tří dílů: podprsenka, podvazková kostkovaná sukýnka a G string tanga. Vše vyhtoveno ze stejné látky s kostkovaným motivem, který neodmyslitelně patří ke každé svůdné studentce. Podvazky jsou k sukýnce napveno přichyceny a jsou regulovatelné. Trojúhelníčková podprsenka je vhodná pro menší i plnější poprsí. Na zádech klasické podprsenkové zapínání, ramínka regulovatelná.  Proměňte se v hravou školačku a obohaťte svůj vztah o nový rozměr.

Soupravičku skvěle doplní punčochy, které nejsou součástí balení. Doporučujeme dále kostýmek doplnit o plastové brýle bez skel, které naleznete v kategorii Doplňky k hravým kostýmům. Díky doplňkům docílíte dokonalého dojmu.


Vloženo 01.10.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jaká je vaše sexuální osobnost?

Jaká je vaše sexuální osobnost?

Přemýšlíte občas nad tím, jaká že je vaše sexuální osobnost? Častěji jste ti, kteří všemu velí, nebo naopak ti, co se potichu přizpůsobí a vše snesou? Submisivní typ osobnosti Nad tím, jaký jste erotický typ, občas přemýšlí každý člověk. Ne vžd.. Více
Aktuální akce - Bokové podvazkové kalhotky bez klínku - Černá se slevou 15%

Aktuální akce - Bokové podvazkové kalhotky bez klínku - Černá se slevou 15%

Ráda svého partnera dráždíte spodním prádelkem? Zkuste něco nového a neokoukaného! Naše černé kalhotky bez klínku je právě to pravé ořechové. Nyní se slevou 15% pouze do středy 1.10. 2015 (23:59) nebo do vyprodání!  Dámské bokové kalhotky s po.. Více