Aktuální akce - Noční košilka Dreams se slevou 43%

Aktuální akce - Noční košilka Dreams se slevou 43%

Sníte-li o novém kousku pro váš intimní šatník, je pravý čas proměnit vaše sny ve skutečnost. Erotická košilka Dreams pouze jen dnes a zítra v aktuální nabídce se slevou 43%.Akce platí do 26.5.2015 23:59 hod.

Rafinovaná černá noční košilka, která poodhalí přesně to, co má. Trojúhelníkové košíčky bez kostic, které pojmou jak menší, tak větší poprsí. Elastický materiál z jemné síťoviny se skvěle přizpůsobí vašim křivkám. Kombinace krajky a jemné síťoviny spolu s hravými volánky pro krásné večery. Velice ženská a romanticky jemná košilka.

Chcete-li zakoupit konkrétní doplňky, které má na fotografii naše modelka, nahlédněte do sekcí módních doplňků a punčochového zboží, kde naleznete produkty, které byly využity při focení modelů. Šperky a samodržící punčochy jsou skvělými doplňky tohoto modelu.


Vloženo 25.05.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Nebojte se žhavých dárků

Nebojte se žhavých dárků

Rádi byste darovali své drahé polovičce trošku pikantnější dárek, ale brání vám stud? Jestliže patříte do kategorie lidí, kteří se červenají už při pouhém pomyšlení na dárek z této oblasti, pak jsou následující řádky přesně pro vás! Nemusíte totiž kupo.. Více
Aktuální akce - Dámská podvazková souprava s pouty Red Lace se slevou 25%

Aktuální akce - Dámská podvazková souprava s pouty Red Lace se slevou 25%

Jaká barva se vám vybaví při slově vášeň? Většině z nás ohnivá červená. Přidáte-li  k tomu krajku a atraktivní střih s podvazky, vize svůdného kousku je dokonalá. Oblíbená svůdná podvazková souprava s pouty Red Lace nyní se slevou 25%. Akce p.. Více