Aktuální akce - Body s punčochami - Bodystockings Sin se slevou 36%

Aktuální akce - Body s punčochami - Bodystockings Sin se slevou 36%

Toužíš po zpestření milostného života? Ráda svádíš? V bodystockingu Sin se ti to zaručeně podaří! Právě ti přinášíme tento super kousek se slevou 36% pouze do pondělí 18.1.2015 (07:00) nebo do vyprodání!

Luxusní síťované body s podvazky - Bodystockings Sin, které zahalí celé vaše tělo. Sexy overal z elastického materiálu, který se plně přizpůsobí vašim křivkám. Horní část bodystockingu - síťované body je v oblasti pasu a boků zdobeno průstřihy a šněrovačkou. Červené saténové stužky, kterými průstřih libovolně prošněrujete, tvoří sexy kontrast k černé barvě celotělových punčoch. Punčochy jsou z elastického materiálu s krajkovým motivem. Tato kombinace určitě nenechá vašeho partnera v klidu. Celkově tento model evokuje dámské body s podvazky a k nim připojenými punčoškami. Bodystocking je jednodílný a obléká se vcelku.

 


Vloženo 16.01.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Aktuální akce - Poštovné nad 300,- ZDARMA!

Aktuální akce - Poštovné nad 300,- ZDARMA!

Poštovné ZDARMA! Jen do soboty 27.6.2015 (23.59) Nakupte dnes a zítra za více než 300,- a máte poštovné zcela zdarma. Akce platí jen do soboty 27.6.2015 do 23:59 hod. Veškeré nabízené zboží máme skladem, tak neváhejte a objednejte si některý ze žha.. Více