Aktuální akce - Hravý kostým zdravotní sestra Dark Betty s jedninečnou slevou 50%

Aktuální akce - Hravý kostým zdravotní sestra Dark Betty s jedninečnou slevou 50%

Pečuje o vás váš partner tak, jak by měl, nebo v něčem zaostává? Využijte jedinečné 50% slevy na Kostýmek - Zdravotní sestry Dark Betty a ukažte mu, jak by taková správná péče měla vypadat. Akce platí jen do 9.6.2015 (23:59) nebo do vyprodání.

Svůdný a dráždivý erotický kostým zdravotní sestřička Dark Betty pro duchem rozverné ženy. Souprava se skládá z černých pružných minišatiček na zip, čelenky do vlasů s křížem a G string tang.

Mini šaty zdravotní sestry z pružné látky se zapínají po celé délce na zip. Dekolt obvzlášť vynikne v hlubokém výstřihu, který je ve tvaru kapky díky stojáčku, kterým je horní díl uzavřen. Stojáček se zapíná kolem krku na suchý zip. Kontrastní prvky v červené barvě skvěle ladí k temně černým šatům. Šaty kopírují postavu díky projmutému střihu. Na předním díle tvarující kotrastní švy v červené barvě, které opticky zeštíhlí vaši postavu. Pružný materiál se přizpůsobí vašim křivkám. 

Černé kalhotky typu G string tanga jsou součástí balení. 

Proměňte se v hravou zdravotní sestřičku a obohaťte svůj vztah o nový rozměr.

Doplňky, které by vhodně doplnily tento model naleznete ZDE.


Vloženo 08.06.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jaká je vaše sexuální osobnost?

Jaká je vaše sexuální osobnost?

Přemýšlíte občas nad tím, jaká že je vaše sexuální osobnost? Častěji jste ti, kteří všemu velí, nebo naopak ti, co se potichu přizpůsobí a vše snesou? Submisivní typ osobnosti Nad tím, jaký jste erotický typ, občas přemýšlí každý člověk. Ne vžd.. Více
Aktuální akce - Dámské krajkové body Babe se slevou 43%

Aktuální akce - Dámské krajkové body Babe se slevou 43%

Chcete zaujmout, ale nechcete ukázat hned vše? Pak je naše dnešní nabídka žhavého body Babe z jemné černé síťoviny určena právě pro vás. Krajka zdobící dekolt a lehce zakrývá záda, vašeho partnera v klidu určitě nenechá. Nyní sleva 43% - platí do 8.6. .. Více