Aktuální akce - Souprava krajkového županu, podprsenky a kalhotek se slevou 43%

Aktuální akce - Souprava krajkového županu, podprsenky a kalhotek se slevou 43%

Luxusní dámská erotická noční souprava krajkového županu, podprsenky a kalhotek ve stejném motivu se slevou 43%. Akce platí do 17.4.2015 (23:59hod) nebo do vyprodání.

Dámská krajková souprava župan, podprsenka a kalhotky - Gold - Zlatá vám zajistí obdiv vašeho protějšku. Svoji hru můžete prodlužovat postupným odkládáním svršků. 

 

Dámská noční souprava skládající se z krajkového županu, tylové podprsenky a G string tang. Luxusní kousek pro žhavou noc. Župánek je vyroben  z kombinace dráždivé krajky a něžného tylu, ze kterého jsou vyhotoveny rukávy a horní část předního dílu. V oblasti poprsí něžné volánky, které vaše poprsí zahalí. Rukávy tříčtvrteční délky jsou v dolní části zakočeny volánkem do gumičky. Jemným tylovým volánkem je župánek obšit po celé délce. Mezi poprsím vázačka na saténovou mašličku. Měkkoučká krajka je zdobená květinovým vzorem.

V setu k župánku dodáváme soupravu podprsenky a kalhotek z jemného tylu shodného vzoru, jaký je použit na župánku.  Trojúhelníčková popdrsenka z pružného tylu pojme menší i větší poprsí a má klasické plavkové zavazování na zádech. Kalhotky jsou typu G string tanga.

Chcete-li zakoupit konkrétní doplněk, který má na fotografii naše modelka, naleznete jej ZDE.


Vloženo 16.04.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Aktuální akce - Dámská tunika s aztéckým vzorem - Aztec - Černá

Aktuální akce - Dámská tunika s aztéckým vzorem - Aztec - Černá

Hit letošní sezony aztécké vzory. Nyní na luxusní tunice s kamínkovou aplikací a průstřihem na zadní části. Vyberte si z variace velikostí od vel.S až po vel. L-XL. Sleva 36% jen do soboty 18.4.2015 (23:59 hod)! Dámská tunika Aztec - Černá je luxsu.. Více