Aktuální akce - Celokrajkový podvazkový pás Lace se slevou 35%

Aktuální akce - Celokrajkový podvazkový pás Lace se slevou 35%

Oživte si šatník i svůj intimní život podvazky! Nyní pro Vás máme Celokrajkový podvazkový pás Lace v luxusním černém provedení se slevou 35%. Akce platí pouze do pondělí 22.2. 2016 nebo do vyprodání!

Žhavé celokrajkové podvazky z černé krajky. Pásek podvazků je na pružnou gumičku a je velice flexibilní. Zapínání podvazku na plastový klip. Gumička je v zadní části posuvná a lze tak plně regulovat obvod pasu. Krajkové odvazky se tedy pohodlně přizpůsobí vašim křivkám. Něžný vzhled doplňuje saténová mašlička na předním díle. Elegantní a jemné provedení. Podvazky jsou posuvné a jejich délku můžete přizpůsobit dle svých potřeb.

Punčochy nejsou součástí balení. K podvazkům můžete využít nejen klasické podvazkové punčochy, ale i samodržící punčochy. ZDE můžete vybírat z rozsáhlé nabídky samodržících punčoch různých typů a barev.

Velikost : UNI - přizpůsobí se velkosti S - L. Řiďtě se prosím níže uvedenými rozměry.


Vloženo 20.02.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

 Co je to dirty talk? Naučíme vás jak na to

Co je to dirty talk? Naučíme vás jak na to

Okořenit si své postelové hrátky můžete několika způsoby. Přemýšleli jste nad tím, že vyzkoušíte dirty talk? Nevíte jak s ním zacházet? Poradíme vám! Vyžeňte stereotyp Stereotyp a následná nuda jsou strašáky každého vztahu. Chcete-li se ji.. Více
Žhavé novinky v sortimentu plné barev

Žhavé novinky v sortimentu plné barev

Zanedlouho podzim vymaluje listy stromů zářivými barvami. Nechte se podzimním koktejlem barev inspirovat i ve vašem intimním šatníku. Nová kolekce Chilli Code – New York představuje erotické spodní prádlo v zářivých barvách. Zapomeňte na konzervat.. Více