Aktuální akce - Luxusní noční košilka s volánky Fergie v šesti neodolatelných barvách se slevou 50%

Aktuální akce - Luxusní noční košilka s volánky Fergie v šesti neodolatelných barvách se slevou 50%

Vyzkoušejte naší žhavou novinku v sortimentu košilek - Fergie, která Vašeho partnera zaručeně navnadí! Tuto košilku můžete vybírat až ze šesti různých barev. Je libo vánoční červená, či osvěžující žlutá? Nebo raději vzrušující růžová, či klasika v černé? Ať sáhnete po kterékoliv, nyní až do úterý 8.12.2015 (23:59) koupíte košilku se slevou 50%.

Dámská soupravička něžné košilky z jemného tylu a G string tang - model Fergie. Důmyslné zdobení volánky po celé délce košilky evokuje korzetový střih a opticky modeluje postavu. V přední části síťované krajkové vsadky, které jsou zdobené bílou výšivkou. Shodný motiv použit i na košíčkách, které jsou ze spodní části podšité tylem. Horní část překrývá ještě zdobená krajka. Podprsenka s trojúhelníčkovými košíčky má regulovatelná ramínka. Díky pružnému materiálu pojme menší i větší poprsí.

Samodržící punčochy, které košilku skvěle doplní, můžete přidat ZDE. Vybírat můžete z rozličných modelů i barevných variant samodržících punčoch.

Souprava se skládá ze dvou dílů: erotické košilky a G string tang ze shodného materiálu

Materiál: 95% polyester, 5% spandex


Vloženo 07.12.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Advent a jeho význam

Advent a jeho význam

Advent tvoří čtyři neděle před Vánoci. V křesťanské tradici se připomíná příchod Ježíše Krista. Dříve to byla doba postní, kdy byly zakázány zábavy, jako je tanec a zpěv. Dnes je to spíše doba radostného očekávání a příprav na Vánoce. V dnešní.. Více