Aktuální akce - Svůdný kostýmek Školačky - Hot Student - s učebnicovou slevou 35%

Aktuální akce - Svůdný kostýmek Školačky - Hot Student - s učebnicovou slevou 35%

Už jste vyzkoušeli jaké je to být hravou a neposednou školačkou, která udělá pro svůj prospěch téměř vše? Že vám role-playing nic neříká? Využijte jedinečnou slevu 35% a vyzkoušejte si roli hravé školačky. Akce platí do 5.5.2015 (23:59hod) nebo do vyprodání.

Svůdný a dráždivý erotický kostým školačky Hot Student pro duchem rozverné ženy. Souprava se skládá z pěti dílů: trojúhelníčkový top se zavazováním za krkem, růžová sukýnka s volánky, g-string tanga a vázačky kolem kotníků. Podprsenka je zdobená laškovným šněrováním a má klasické plavkové zavazování za krk a na zádech. Velikost poprsí je tedy varaibilní - liší se tedy jen v úrovni zakrytí. Sukýnka je zdobená dvěmi volánky a je obšita kontrastní barvou látky. Pas je lehce pružný. Vázačky na kotníky se váží pod botou v úrovni před podpatkem a křížením přes nárt se uvážkou kolem kotníků s mašlí v zadní části nohy. Sukýnka je v zadní části ozdobena saténovou mašlí s dlouhou vázačkou. Proměňte se v andělsky něžnou dračici a obohaťte svůj vztah o nový rozměr.

Doplňte vhodnými samodržícími punčoškami či kalhotkami bez klínku a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

Zajímá vás, jak kostýmek školačky využít a jak ho zapojit do vašich nočních her? Inspirujte se v našem článku o role-playingu pro začátečníky ZDE.


Vloženo 04.05.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

1.máj – lásky čas – nepodceňte letos řádnou přípravu

1.máj – lásky čas – nepodceňte letos řádnou přípravu

První máj se kvapem blíží a s ním i políbení pod rozkvetlým stromem. Nemusíte se však jen omezit na pusu pod třešní, inovujte Vaše prvomájové tradice! Připravte partnerovi překvapení Teplé počasí vybízí k procházkám, všude je láska, š.. Více
Aktuální akce - Síťovaný bodystockings Bows se slevou 30%

Aktuální akce - Síťovaný bodystockings Bows se slevou 30%

Luxusní síťované celotělové punčochy se vzorem jemných mašliček a průstřihem v intimních partiích. Model Bodystockings Bows - Černá nyní se slevou 30%. Akce platí jen do 6.5.2015 23:59 hod nebo do vyprodání.  Luxusní síťované celotělové punčoc.. Více