Aktuální akce - Šaty Multi-Way se čtyřmi způsoby nošení se slevou 45%

Aktuální akce - Šaty Multi-Way se čtyřmi způsoby nošení se slevou 45%

Mít čtvery šaty za jednu cenu, která je ještě o 45% levnější? Ano, to můžete! Nyní v akční nabídce Sexy šaty Multi-Way umožňující čtyři způsoby nošení! Jen do čtvrtka 25.6.2015 (23.59) nebo do vyprodání! Sexy šaty Multi-Way Lze nosit až 4 způsoby, vyzkoušejte!

Černé mini šaty s variací možností nošení. Šaty lze nosti čtyřmi způsoby, a to díky širokým pruhům látky na horním díle, které se mohou variabilně vázat a získat tak čtyři různé podoby šatů. Šaty jsou nepostradatelným kouskem ve Vaší skříni. S jedním kouskem vykouzlíte až čtyři různé outfity, ve kterých pokaždé okouzlíte. Spodní část šatiček je vypasovaná a je zakončena širokým lemem. Spodní díl je zdobený lesklými puntíky, což šatičkám dodává zajímavý a originální vzhled. Šaty lze nosti jako krátké mini šaty, popřípadě jako sexy tuniku, kterou doplníte lesklými legínami. Legíny můžete vybrat z naší nabídky zde.

Luxusní zpracování pro sexy vzhled.

Materiál je velmi pružný a přizpůsobí se velikosti XS až M.


Vloženo 24.06.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Aktuální akce - Noční podvazková košilka s pouty Violet Leopard - Fialová se slevou 35%

Aktuální akce - Noční podvazková košilka s pouty Violet Leopard - Fialová se slevou 35%

Buďte dravá jako šelma a dopřejte si leopardí kousek noční košilky s pouty Violet Leopard do Vašeho svůdného prádelka. Nyní nabízíme se slevou 35% pouze do středy 24.6.2015 (23:59) nebo do vyprodání! Dráždivá noční košilka z jemného tylu .. Více