Aktuální akce - Síťovaná košilka Red Fishnet - Červená se slevou 42%

Aktuální akce - Síťovaná košilka Red Fishnet - Červená se slevou 42%

Vyzkoušejte něco jiného a překvapte svého partnera novým kouskem a zpestřením ve vašem milostném životě! S naší košilkou Red Fishnet se Vám to určitě povede. Nyní nabízíme se slevou 42%, pouze do pondělí 13.7.2015 (7:00) nebo do vyprodání!

Luxusní síťovaná erotická noční košilka, která je dráždivá a smyslná - model Red Fishnet - Červená. Vyrobeno z elastického materiálu, který se plně připzůsobí vašim křivkám. Košilka je zdobená rozsáhlým síťováním po celé délce košilky. Košilka je plně transparentní. Oblečte se jako Chytrá Horákyně. Tanga nejsou součástí balení. Košilka je elastická - velikost UNI , přizpůsobí se vašim proporcím. Doporučený rozsah hmotnosti: 40-75 kg.

Košilku skvěle doplní jakékoliv samodržící punčochy či síťované rukavičky.

Tento produkt je představen i v rubrice našeho blogu Tip týdne. Bližší specifikaci a zajímavé informace o produktu naleznete ZDE. 

Ruční praní


Vloženo 11.07.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Dress code - co to znamená a jak si s ním poradit

Dress code - co to znamená a jak si s ním poradit

Říkáte si, co to asi znamená, když se řekne dress code? Jak se v takovéto situaci zachovat, především, co si na sebe obléknout? My vám v tom poradíme! Když se řekne dress code Dress code neboli kodex oblékání, chcete-li. V něm jd.. Více
Aktuální akce - Dámské 3/4 legíny černé se slevou 63%

Aktuální akce - Dámské 3/4 legíny černé se slevou 63%

Patří legíny mezi vaše oblíbené oblečení ale máte pouze dlouhé, které se hodí spíše do chladnějšího období? Vyzkoušejte naše 3/4 legíny s kamínkovou nebo flitrovou aplikací, které se hodí i do teplého období a rozhodně si v nich neuděláte ostudu! Nyní .. Více