Jak nosit metalické barvy. Stříbrná a zlatá hitem léta.

Jak nosit metalické barvy. Stříbrná a zlatá hitem léta.

Léto a zářivé materiály si navzájem sluší. Snad nikdy jindy nevypadají metalické barvy zlatá a stříbrná lépe než na pokožce políbené sluncem. Bojíte se jich a nevíte jak nosit stříbrnou a zlatou barvu? Pak věřte, že zbytečně. Poradíme vám, jak zlatou a stříbrnou vhodně kombinovat s ostatními doplňky.

Zlatá i stříbrná barva jsou velmi výrazné barvy, jež vyžadují, aby zbytek outfitu byl vyvážený a nesklouzl ke kýčovitosti. Zlatá i stříbrná se v této sezoně hojně objevuje nejen v šatníkách celebrit, ale i v běžné nabídce maloobchodů pro širokou veřejnost. Obléknout si můžete zlaté či stříbrné šaty, stříbrné sukně i šortky, zářivé legíny, metalické boty a další doplňky jako stříbrná či zlatá psaníčka a šperky. Fantazii se meze nekladou a nabídka v obchodech je skutečně široká. Bojíte-li se celotřpytivých materiálů a flitry se vám zdají moc, i pro vás existuje alternativa v podobě různých zlatých či stříbrných potisků. Malé černé šaty jsou rázem živější, pokud jsou potištěny zlatými ornamenty tak, jako tomu je například u šatů z naší nabídky. A jak nosit zlatou a stříbrnou?

Již jen jedna barva a dost

Aby váš outfit nepůsobil přeplácaně, vizážisté doporučují použít jen minimum dalších barev. Ideální se jeví barva černá, která se velmi dobře kombinuje jak se zlatou, tak se stříbrnou barvou. Další možností je volit další doplňky tón v tónu. Se stříbrnou barvou se dobře kombinuje i tyrkysová či fialová barva.

Doplňky v barvě stříbra a zlata

Již dávno neplatí, že kombinace zlaté i stříbrné je společenské faux pas. Obě barvy se čím dál tím častěji objevují společně, a to nejen na špercích. Bojíte-li se kombinovat zlato i stříbro ve špercích, sáhněte jen po jedné z barev, a to po té, kterou máte na oblečení. Doplňte svůj outfit o náušnice, náhrdelník či náramek. Do vlasů můžete taktéž vetknout sponku či čelenku. Dejte však pozor, abyste to s doplňky nepřehnala. I zde platí, méně je někdy více. Stačí jen pár drobných doplňků, které je vhodné volit v ne moc masivní variantě.

Psaníčko

Bojíte-li se výrazných barev na oblečení, můžete volit střízlivější cestu, a to přidáním jen malého stříbrného či zlatého doplňku. Ideální nejen na léto, ale i na plesovou sezonu, jsou malá zářivá psaníčka. Oblečete-li si jednobarevné šaty a doplníte je výrazným psaníčkem, rázem se z obyčejných šatů stane hit sezony.

Líčení

Vždy vycházejte z barvy, kterou máte oblečenou. Stříbrná barva si rozumí s barvami jí podobné. Vyhněte se teplým odstínům a líčení laďte spíše do tmavých metalických tónů, díky kterým vaše oči vyniknou. Vyhněte se světle šedé či světle stříbrné. Vždy vyberte tmavší odstíny. Výborně se ke stříbrné hodí i tmavší odstíny modré, tyrkysová či fialová. Zapomeňte na rudé rty, volte spíše fialovo-červené odstíny a odstíny růžové. Zlatá barva si naopak rozumí s tóny teplými, broskvovými a bronzovými. Velmi dobře působí kouřové líčení očí, které může být v hnědé i šedé paletě. Na tváře použijte bronzer. Červená rtěnka jde se zlatou barvou dobře dohromady, tak se jí při nošení zlatých materiálů bát nemusíte.

Nemáte-li ještě žádné stříbrné či zlaté oblečení, neváhejte se inspirovat k jeho nákupu. Případně si vyberte jen doplňky, které mohou oživit váš stávající šatník. Zářivá psaníčka či bižuterie se hodí vždy.



 


Vloženo 21.08.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

 Nemáte co na sebe? 5 důvodů, proč si pořídit stylové šaty na Vánoce!

Nemáte co na sebe? 5 důvodů, proč si pořídit stylové šaty na Vánoce!

Znáte to, bezradně stojíte před přeplněným šatníkem, ze všech koutů na vás vykukují staré, okoukané, malé, volné, zmačkané, nemoderní a jinak nepoužitelné kousky. A slavnostní Štědrovečerní večeře se blíží…Vánoce jsou přece skvělou příležitostí pořídit.. Více
Aktuální akce - Zlaté minišaty na jedno rameno se slevou 29%

Aktuální akce - Zlaté minišaty na jedno rameno se slevou 29%

Luxusní asymetrické mini šaty v moderní zlaté barvě se třpytivými odlesky, ve kterých zazáří každá žena. Sleva 29% z nich dělá skvělý úlovek do vašeho párty šatníku. Akce platí do 14.5.23:59 hod nebo do vyprodání. V dneší akci vám přinášíme jedny z.. Více
5 tipů na léto, které svádí k vyzkoušení

5 tipů na léto, které svádí k vyzkoušení

Léto svádí k různým experimentům a to i v ložnici! Chcete i vy letos vyzkoušet nějaké triky na svádění? Máme pro vás několik žhavých tipů, které oceníte! TIP: Noční výlet s nočním koupáním Noční koupání v moři bývá .. Více
 Jak moc jste odvážní? Nejžhavější místa pro milování? 1. díl

Jak moc jste odvážní? Nejžhavější místa pro milování? 1. díl

Milování je běžnou součástí partnerského života. Časem se z něj může vytrácet vášeň. Jak jí vrátit zpět a oživit milování? Vyzkoušejte nevšední místa! Připravili jsme pro vás seznam zajímavých a nejžhavějších místo pro milování, která můžete v.. Více