Co s přechozeným vztahem

Co s přechozeným vztahem

Zajímá vás, kdy dochází k přechození vztahu? Většinou se zlomový považuje šestý rok vztahu, ve kterém se dosud neudálo nic zásadního, například svatba, nebo narození dítěte. Jak z toho ven? Poradíme vám!

To však samozřejmě neznamená, že taková situace musí nastat vždy. Ovšem když už k tomu dojde a vy máte pocit, že váš vztah už nenaplňuje vaše představy, je třeba si ujasnit, zda chcete ve vztahu oba pokračovat a má cenu jej zachraňovat. K tomu se vám nabízí následující způsoby:

 

Pauza

Jako první vás také možná napadne pauza. Nemá cenu tento krok zbytečně odkládat, neboť vám může pomoci mnohé si ujasnit.

Nemusíte se od sebe rovnou odstěhovat a přestat se vídat. Mnohdy může pomoci i kratší nepřítomnost, například dovolená, na kterou pojedete každý sám. Je možné, že najednou zjistíte, že si navzájem chybíte a chcete být nadále jen spolu. Ovšem pokud si na sebe ani nevzpomenete, potom je to špatné znamení a je třeba nadále zvážit vaši společnou budoucnost.

A v rámci zdravého, vyváženého vztahu si zkuste vymezit nějaký čas jen pro sebe a pro své aktivity a kamarády. Uvidíte, že to vám oběma může jedině prospět.

 

Posun

Druhý způsob, který může znamenat pozitivní zlom ve vašem vztahu, je nějaký závažný krok týkající se vaší společné budoucnosti.

Pokud spolu ani po mnoha letech nebydlíte, pak je ten čas nejvyšší to změnit. Nikdy totiž nemůžete vědět, jestli vám to bude klapat, když spolu netrávíte dny i noci a nemusíte spolu zažívat radosti i strasti. Společné starosti i více příjemných chvil a nikoli pouze příležitostné schůzky dodají vztahu nový rozměr.

Mnoho lidí se domnívá, že svatba je tím dalším krokem, který vztah posune na další úroveň. To je samozřejmě pravda, ovšem i v tomto případě by měli s takovým závažným krokem bez výhrad souhlasit oba. Svatba z donucení je totiž spíše cestou do pekel…

Myslíte si, že dítě vyřeší vaše problémy? Chyba lávky, dítě není záplatou na nefungující vztah, proto na takové „řešení“ raději hned zapomeňte.

 

A jestli chcete přechozenému vztahu předejít, zaměřte svou pozornost i na sexuální život, který by rovněž neměl sklouznout je stereotypu. Proto zapomeňte na staré pyžamo a do postele si oblékněte černou noční košilku a občas svého miláčka překvapte a oblékněte si sexy kostým policistky. Uvidíte, že i po mnoha společných letech bude váš partner nadšen!

 

Vloženo 08.11.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

 Co je to dirty talk? Naučíme vás jak na to

Co je to dirty talk? Naučíme vás jak na to

Okořenit si své postelové hrátky můžete několika způsoby. Přemýšleli jste nad tím, že vyzkoušíte dirty talk? Nevíte jak s ním zacházet? Poradíme vám! Vyžeňte stereotyp Stereotyp a následná nuda jsou strašáky každého vztahu. Chcete-li se ji.. Více
Co nejčastěji nakupují muži na Valentýna?

Co nejčastěji nakupují muži na Valentýna?

Koupit valentýnský dárek pro muže může být docela oříšek. Nevíte, co pro svého partnera pořídit? Inspirujete se nejčastějšími dárky, které ženy svým partnerům na Valentýna kupují.   Svátek zamilovaných   Ať už je váš postoj k .. Více
Jakou barvu prádla mají muži nejraději?

Jakou barvu prádla mají muži nejraději?

Ženy upřednostňují praktické barvy, ale ne vždy by měla být praktičnost na prvním místě. Samozřejmě, pod průhlednou halenku je ideální prádlo tělové barvy. Když vám to však situace dovolí, proč nevzít v úvahu i estetickou stránku. I pod obyčejné t.. Více
Novoroční předsevzetí pro lepší vztah – 2.díl

Novoroční předsevzetí pro lepší vztah – 2.díl

Ve druhém díle se budeme blíže zabývat tím, jak znovu vykřesat novou jiskru ve vztahu. Zabydluje se u vás stereotyp, pak jej rychle vyžeňte! Stereotyp jako zabiják vztahu Vkrade-li se vám do vztahu stereotyp je dobré se mít na pozoru. Stereotyp.. Více
10 sexy tipů, které by měl každý muž znát

10 sexy tipů, které by měl každý muž znát

Hledáte srozumitelný a jasný návod na to, jak si získat každou ženu? Musíme vás zklamat, žádný univerzální návod neexistuje. Přesto jsme se ale zeptali, co na ženy platí a přinášíme sexy tipy pro každého muže, které pomáhají v mnoha oblastech. .. Více