Aktuální akce - Sleva 15% na celou kategorii Podvazky

Aktuální akce - Sleva 15% na celou kategorii Podvazky

Patří podvazky k vaší oblíbené položce v intimním šatníku? Nebo jste stále nenašli odvahu je vyzkoušet? Sleva 15% na celou kategorii Podvazky je tím pravým signálem k nákupu právě nyní. Akce platí jen do 15.5.2015 23:59 hod či do vyprodání. Cena v eshopu je uvedena již po slevě.

Hledáte svůdné podvazky, které si na sebe obléknete a vyrazíte tím partnerovi dech? Pak jste na správné adrese! Vyberte si přesně podle Vašich představ!

Svůdný doplněk vzbuzující vášeň!

Podvazky obecně v mužích vyvolávají touhu a umí jejich představivost pěkně nastartovat. Muži odjakživa podvazky zbožňovali, tak proč svému partnerovi nedopřát to, po čem touží a neobléknout si podvazkový pás? Vás to přeci nic nestojí a partnera to skvěle nažhaví. Vy z toho můžete i vytěžit, dostane se Vám nezapomenutelná noc, jen když si obléknete žhavé prádlo. K dispozici je i podvazková sukýnka, kterou můžete doplnit o podprsenku či korzet, k tomu obléknete podvazkové kalhotky. Nakonec si vyberete punčochy k podvazkovému pásu a skvělý komplet, který partnera naprosto oslní a rozvášní. V tomto kompletu můžete partnera překvapit či se odvázat a předvést mu svůdný taneček spolu se striptýzem. Od této chvíle Vám garantujeme, že podvazky budete zbožňovat!

Podvazky přesně podle Vás!

I podvazkové pásy si můžete co nejvíc uzpůsobit tak, aby se Vám co nejvíce líbili! Můžete si vybrat z nejrůznějších materiálů, barev a střihů tak, aby Váš podvazek co nejvíc vyhovoval Vám! Máte rádi krajku? Pak je pro Vás jako stvořený krajkový podvazkový pás! Krajka je nesmrtelný materiál a krajkové podvazky se těší stále velmi velké oblibě. Ostatně i krajkové prádlo obecně je velmi oblíbené a to jak u mužů, tak i u žen. Pořídit si můžete také erotické podvazky mnoha barev a různých vzorů. Podvazky červené, bílé, růžové nebo klasické černé podvazky. S pomocí vzorů se můžete stát například milovnicí armády či vášnivým leopardem!

Podvazky Chilli Code – New York jsou velmi oblíbené, k dostání v mnoha provedeních. Když k takovýmto podvazkům doplníte ty správné kalhotky, samodržící punčochy, podprsenky nebo korzety a rázem budete mít skvělý komplet, kterým partnera oslníte. Chcete-li s partnerem svou noc okořenit, můžete si pořídit erotické doplňky, díky kterým na tuto noc nezapomenete!


Vloženo 14.05.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Tip týdne - Dámské podvazkové body Hot Ruffle - Růžová

Tip týdne - Dámské podvazkové body Hot Ruffle - Růžová

Máte rádi něžné volánky a krajku? Pak vás dnešní tip týdne zaručeně dostane! Krajkové body Hot Ruffle z dílny Chilli Code – New York vás okouzlí svůdnou kombinací jemných volánků a rafinované krajky. Vykouzlete dokonalý noční outfit se svůdné podva.. Více
Aktuální akce - Dámská tunika Tea Rose s květovanou aplikací se slevou 45%

Aktuální akce - Dámská tunika Tea Rose s květovanou aplikací se slevou 45%

Horké dny pomalu, ale jistě přicházejí. V tomto období oceníte volnější a vzdušnější styl oblečení. Luxusní tunika Tea Rose je ideálním doplňkem na toto období. Nyní ji můžete získat se 45% slevou. Platí jen do 16.5.2015 23:59 hod nebo do vyprodání. .. Více