Originální dárky na poslední chvíli

Originální dárky na poslední chvíli

Řešíte letos dárky na poslední chvíli? Pak pro vás máme tipy, díky nimž během chvilky v našem internetovém obchodě vyberete dárky pro všechny vaše blízké!

 

Pro ženy

  • Luxusní spodní prádlo pro partnerku: Co zaručeně vykouzlí úsměv na tváři vaší přítelkyně či manželky? Jednoznačně smyslné body, které by nemělo chybět v žádném dámském prádelníku.

  • Noblesní psaníčko pro maminku: Během blížící se plesové sezóny vaše matka jistě využije luxusní psaníčko, které bude ozdobou celého jejího outfitu.

  • Elegantní šátek pro babičku: Každou ženu potěší také praktický šátek. A vaše babička určitě nebude výjimkou, takže směle do toho!

  • Oslnivý šperk pro sestru: Zapomeňte na nudné sprchové gely a překvapte svou sestru stylovou bižuterií, například nápaditými náušnicemi, které určitě využije při nejedné příležitosti.

  • Pohodlné legíny pro kamarádku: Nedáte dopustit na komfortní legíny? Pak kupte jedny barevné legíny i své kamarádce, která bude mít jistě velkou radost!

 

Pro muže

  • Veselé boxerky pro partnera: Stylové, avšak pohodlné boxerky vašeho partnera nepochybně přesvědčí, že i spodní prádlo může být maximálně komfortní.

  • Slušivé polo tričko pro tatínka: Polo trička jsou oblíbená nejen proto, že jsou mimořádně pohodlná, ale díky límečku také poměrně elegantní, takže se hodí na nejrůznější příležitosti.

  • Padnoucí košile pro dědečka: Potrpí si váš dědeček na elegantní, bezchybný vzhled? Potom bude luxusní košile tou správnou volbou!

  • Pohodlná mikina pro bratra: Pohodlí nade vše. Jestliže se tímto heslem řídí i váš bratr, určitě patřičně ocení mikinu, v níž se bude cítit doslova jako v bavlnce!

  • Moderní kravata pro šéfa: A přemýšlíte nad drobnou pozorností pro šéfa? Pak vsaďte na moderní jednobarevnou kravatu, která nikdy nezklame!

 

A nezapomeňte na nějakou erotickou hračku pro radost!

 

Added 20.12.2016 by 7rano.cz

Komentáře

Write a comment

Your Name:
Rating:
Bad            Good
Your Comment:
Enter the code in the box below:
Reload

Related Articles

5 tipov pre pánov: Ako vybrať nočnú košieľku?

5 tipov pre pánov: Ako vybrať nočnú košieľku?

My ženy to máme jednoduché. Keď niečo chceme, máme väčšinou v hlave pomerne jasnú predstavu o tom, ako by daná vec mala vyzerať. Lenže akonáhle máme naše priania popísať našim drahým polovičkám, sme v úzkych. Pretože len my presne vieme, ako široké sú .. Details
 Oblečení podle typu postavy – jak se oblékat

Oblečení podle typu postavy – jak se oblékat

Přemýšlíte často nad tím, co si na sebe obléknout? Co nejvíce sluší Vaší postavě? A čeho se vyvarovat v oblékání? V tom Vám umíme velmi dobře poradit! Na oblečení záleží! I když to samozřejmě se zájmem o oblečení není dobré příliš pře.. Details
Chcete zvýšit své charisma?
Co budou dávat na Vánoce v TV – prosinec 2015

Co budou dávat na Vánoce v TV – prosinec 2015

Nemůžete se dočkat Vánoc a s nimi spojené pohody okolo televize? I letos se můžete těšit na premiérové filmy v televizi na Vánoce 2015. Nestihli jste vánoční nákupy v klidu a museli jste běhat po obchodech? Pak js.. Details
10 sexy tipů, které by měl každý muž znát