Jak o sebe pečovat – návod pro muže

Jak o sebe pečovat – návod pro muže

Péči o vzhled by neměly podceňovat ženy ani muži. Muži obvykle netráví v koupelně hodiny, ale na svůj vzhled by si čas udělat měli. Přinášíme návod pro muže, jak o sebe pečovat!

Péče se vyplácí

Muži o sebe moc nepečují, přijde jim to zbytečné a přece na sebe nebudou patlat nejrůznější krémy, masky. To je podle nich zženštilé. Samozřejmě chápeme, že si pánové nebudou denně pleť patlat krémy, ob den aplikovat masky, chodit do salonu krásy a podobně. Nicméně nepečovat o svůj vzhled vůbec je rovněž chyba. Stačí málo a vaše pleť se vám odmění. Jak tedy o sebe pečovat a zároveň si udržet svou „chlapskou mužnost“? Máme návod.

Investice do kvality

Pořiďte si kvalitní přípravky. Díky tomu nebudete muset své partnerce zabírat část poličky v koupelně, postačí vám pár přípavků, které jsou kvalitní. Nekvalitní přípravky mohou obsahovat složky a látky, které vaši pleť a celé tělo dráždí, vysušují a jinak poškozují. Zvláště pak, máte-li citlivou pleť je dobré vyhnout se nekvalitním produktům. Vhodné jsou například přírodní přípravky.

Umyjte si obličej

Zní to možná jednoduše, ale mnoho mužů si tvář nemyje. Doporučujeme mýt si obličej minimálně každý večer. Smyjete tak nečistoty, které se na něm nahromadily během celého dne, pot, maz, prach a další nečistoty se na pleti rádi usazují a ucpávají póry. Předejdete tak nepříjemným pupínkům. Pro citlivou a suchou pleť se hodí také krém, který dodá potřebnou hydrataci.

Nehty jako vizitka

Nemusíte se objednat na manikuru, postačí si nehty ostříhat doma. Tvar a délka je zcela na vás. Pod nehty se drží mnoho bakterií, je tedy dobré pravidelně čistit oblast pod nehty. Předejdete nepříjemným plísním a bakteriím, které se mohou rozvinout v nepříjemný problém.

Nezapomínejte na oděv

Aby byl celek dokonalý, přemýšlejte také nad správnou volbou oděvu. Například takové úzké kravaty typu slim sluší každému muži a můžete si jí vzít na jednání, do divadla i na nějakou párty. Podobně jako ženy i muži si potrpí na dobré spodní prádlo, pánské boxerky jsou velmi oblíbené a to nejen u mužů, ale i u žen!


Vloženo 03.12.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

5 tipů pro pány: Jak vybrat noční košilku?

5 tipů pro pány: Jak vybrat noční košilku?

My ženy to máme jednoduché. Když něco chceme, máme většinou v hlavě poměrně jasnou představu o tom, jak by daná věc měla vypadat. Jenže jakmile máme naše přání popsat našim drahým polovičkám, jsme v úzkých. Protože jenom my přesně víme, jak široká jsou.. Více
Svěží vzhled po celý den i v horkých dnech

Svěží vzhled po celý den i v horkých dnech

Jak si udržet svěží pleť, vzhled a make-up  i přes teploty, které šplhají k tropickým teplotám? Zdá se vám to jako nereálné přání? Pokud dodržíte pár jednoduchých zásad, budete vypadat dobře i v horkých dnech. Hydratace je zákla.. Více
Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit modré oči

Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit modré oči

Líčení je stejné umění, jako třeba vaření. Je třeba přidat všech surovin s mírou, aby spolu ladily, a zároveň to nepřehnat, aby výsledek nebyl přeplácaný. Prostě jak říká klasik, přiměřeně! V dnešním díle Vaší oblíbené vizážistické poradny se.. Více
Aktuální akce - 30% sleva na všechny bodystockingy v nabídce!

Aktuální akce - 30% sleva na všechny bodystockingy v nabídce!

Využijte 30% slevu na celou kategorii Bodystockings - celotělové punčochy včetně žhavých novinek v našem sortimentu, které hýří barvami.  Akce trvá pouze do 3.12.2015 23:59 hod. nebo do vyprodání! Nepropásněte svoji šanci výhodného nákupu! Bod.. Více