Jak říci „miluji Tě“ i beze slov

Jak říci „miluji Tě“ i beze slov

Někdy slova nestačí, nechte za sebe raději mluvit činy, které řeknou mnohem více. Blíží se Valentýn, vy však s projevy lásky nemusíte čekat jen na svátek zamilovaných. Inspirujte se našimi tipy jak říci „miluji Tě“ i beze slov.

Jak mu říci „miluji Tě“ beze slov

1. Sportovní zápas

Nesnášíte sledování sportovních utkání? Přemožte se a doprovoďte svého přítele po náročném pracovním týdnu na zápas, poté můžete zajít do jeho oblíbené hospůdky, nebo naopak na sklenku vína do nějaké příjemné vinárny.

2. Akční film

Běžte s vaším miláčkem do kina na akční film, i když to není váš šálek kávy. Za radost, kterou mu tím uděláte, to jistě stojí.

3. Oblíbené jídlo

Láska prochází žaludkem, a proto uvařte partnerovi jeho oblíbené jídlo, klidně si vyptejte recept od jeho maminky. Uvidíte, že takové gesto mluví za vše.

4. Mužské fantazie

Splňte mu i jeho nejtajnější mužské fantazie, nejeden muž sní například o milování se šikovnou pokojskou nebo hříšnou zdravotní sestřičkou. Ke splnění tohoto přání vám postačí Erotický kostým. Jindy vsaďte na klasické svůdné prádlo, nezapomeňte na erotické doplňky.

Jak jí říci „miluji Tě“ beze slov

1. Zapojte se do domácích prací

Stačí velmi málo, například vyžehlete prádlo nebo vysajte. Vaše drahá polovička jistě ocení i malou výpomoc v domácnosti, která jí ušetří čas. Ten pak může věnovat vám.

2. Květiny nikdy nezklamou

Kupte partnerce cestou z práce její oblíbenou květinu, nemusí to být obrovský pugét, stačí pěkná růžička nebo pár tulipánů s nádechem jara.

3. Oblíbený dort

Stavte se v oblíbené kavárně vaší přítelkyně pro její zamilovaný dortík, o kterém vždy básní. Uvidíte, že velmi ocení, jestliže si zapamatujete, co má ráda.

4. Uklidňující koupel

Připravte jí po náročném dni teplou koupel, která ji dokonale uvolní a zbaví všech starostí. Nezapomeňte na vonné svíčky, abyste navodil tu správnou atmosféru.

Zdánlivě se vám naše tipy mohou jevit jako maličkosti, ale právě ty každý vztah prohlubují. Ukazují, jak toho druhého znáte a jak vám na něm záleží. Takové drobné radosti vašemu partnerovi vždy zvednou náladu a potěší jej, i když nemá zrovna svůj den.

 

Vloženo 01.02.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Erotogenní zóny - jak je najít pomocí žhavých her

Erotogenní zóny - jak je najít pomocí žhavých her

Určitě už jste mnohokrát slyšeli o tajemných místech na vašem těle, která jsou citlivější než obvykle a pomocí správných dotyků v nich rozproudíte vášeň. Jak ale takové místo najít a co s ním dělat? Přečtěte si jednoduchý návod, jak najít ero.. Více
Nábytek, který můžete vyzkoušet při milování

Nábytek, který můžete vyzkoušet při milování

Mít sex jen v posteli je nuda, to ví dobře každá správná hospodyňka, manželka a milenka. Naštěstí existuje několik druhů nábytku, který je pro společné hrátky jako stvořený, navíc pro vás máme tip, jak proměnit obyčejný sex v divokou domácí h.. Více
Jak je to s protiklady v partnerství

Jak je to s protiklady v partnerství

Jak vybírat partnera? To je otázka, která při nezávazném flirtování i hledání dlouhodobého vztahu trápí nejednu ženu. Jsou protiklady vztahu prospěšné, nebo mu naopak škodí? To se dozvíte v následujícím článku! Protiklady se přitahují! Mno.. Více
Ideální typ muže na vztah

Ideální typ muže na vztah

Vztahy s muži a hledání ideálního protějšku je jedna z nejtěžších výzev, kterým se v životě musíme postavit. Právě teď vám přinášíme pár rad jak si vybrat muže pro dlouhodobý vztah. Existuje ideální muž? Každá žena si určitě nejednou .. Více
Aktuální akce - Souprava košilka a kraťásky - Pink Star - Fuchsia se slevou 42%

Aktuální akce - Souprava košilka a kraťásky - Pink Star - Fuchsia se slevou 42%

Svůdně a neodolatelně budete vypadat v naší dnešní akční nabídce - Souprava košilka a kraťásky Pink Star - Fuchsia. Něžnou soupravu s krajkou si nyní můžete koupit za skvělou cenu 299 Kč se slevou 42%. Akce platí pouze do úterý 2.2.2016 (23:59) nebo do.. Více
Těžkosti alfa samce v dnešní emancipované době

Těžkosti alfa samce v dnešní emancipované době

Dominantní muži, kteří si umějí se vším poradit, dnes už tolik nefrčí. Současné ženy nejsou slabá stvoření, která potřebují, aby za ně někdo rozhodoval a platil. Povíme vám, proč není až taková výhra, být v dnešní době alfa samcem! Mamuti a s.. Více