Jak se vyhnout podzimní chřipce

Jak se vyhnout podzimní chřipce

Stres je stav organismu, reagující na jakoukoli výrazně působící psychickou nebo fyzickou zátěž. Je-li člověk často vystavován stresu, může to vést k úzkostem, depresím a různým onemocněním. Poradíme vám, jak jednoduše stres odbourat a zároveň se při tom pobavit!

Velmi účinnou metodou, jak odbourat stres, je malování proti stresu. Můžete si vzít čistý papír a pastelky a jen tak si čmárat barvičkami. Nebo můžete vyzkoušet novinku na trhu, jimiž jsou antistresové omalovánky pro dospělé. Takových omalovánek je v současné době na trhu mnoho. Nejprve se staly oblíbenými v zahraničí a nyní se už dostávají i na naše pulty. A to je dobře, jelikož při vybarvování jste uvolnění a odbouráváte nebezpečný stres.

Vybarvit omalovánku zabere velké množství času, a proto je dobré, řídit se pravidlem: Vybarvujte, dokud se vám chce. Je zbytečné, abyste dokreslovali obrázek, když už se vám vůbec nechce. Malování pak ztrácí smysl.

Stresu se lze bránit i jinými způsoby. Někomu pomáhá uklízení, někomu zase venčení psa, jiní si zazpívají, prochází se, tancují, čtou si nebo se milují s partnerem. Každý by si měl najít svůj způsob, jak nejlépe odbourávat stres. Hlavně relaxujte jakýmkoli způsobem.

Skoncováním se stresem můžete zároveň i okořenit váš milostný život. Jak se říká: dvě mouchy jednou ranou. Vyzkoušejte tak trochu jiné malování – malování na tělo. Nebudete se však malovat pastelkami, ale třeba čokoládou nebo šlehačkou. Také nepotřebujete štětec. K tomu vám poslouží vlastní prsty. Můžete u toho partnera hladit po celém těle. A to nejlepší nakonec, pak si to z něho slíznete. Když už na něm nezbyde žádná ingredience, vyměňte se a zábava může znovu začít. Jak na malování na tělo se dočtete v našem článku.

Stresu taky zabrání správný postelový den. Ten bychom si měli užívat aspoň jednou týdně. Pokud vás však nebaví trávit čas v posteli o samotě, zavolejte si k tomu partnera. Celý den v posteli můžete využít na vyzkoušení nových sexuálních praktik. Překvapte svůj protějšek erotickým dárkem. Erotické košilky se totiž dokonale hodí k postelovému dni.

 

Vloženo 01.12.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

 Jak moc jste odvážní? Nejžhavější místa pro milování? 1. díl

Jak moc jste odvážní? Nejžhavější místa pro milování? 1. díl

Milování je běžnou součástí partnerského života. Časem se z něj může vytrácet vášeň. Jak jí vrátit zpět a oživit milování? Vyzkoušejte nevšední místa! Připravili jsme pro vás seznam zajímavých a nejžhavějších místo pro milování, která můžete v.. Více
 Co muži nesnáší na ženách. Dámy, vyvarujte se chyb.

Co muži nesnáší na ženách. Dámy, vyvarujte se chyb.

Podobně jako my ženy na mužích, i muži na ženách najdou věci, které nesnáší.  Přinášíme vám jejich seznam, abyste se propříště vyvarovali těchto chyb! Cinkající náramky Máte na rukou mnoho náramků, které sice vypadají hezky, ale při sebeme.. Více
Ženské fantazie 1. díl

Ženské fantazie 1. díl

Každý z nás občas rád sní, má své fantazie, dokonce i sexuální fantazie, které by si rádi splnili. My vám přinášíme první díl série ženských fantazií! Dejte průchod svým fantaziím Fantazie není nic zvláštního nebo dokonce divného. Sníme a .. Více
Jak si užít postelový den

Jak si užít postelový den

Přemýšleli jste s partnerem, že si uděláte čas jen pro sebe a nevylezete celý den z postele? Potom pro vás máme tipy, jak si tento postelový den užít! Tulte se! Odpočinkový nebo taky válecí den by si čas od času měli naordinovat všich.. Více