Jak si udělat skvělou selfie?

Jak si udělat skvělou selfie?

Také jste podlehli módnímu trendu focení selfie fotek? Nevíte však, jak si správně udělat hezké selfie foto? Poradíme, jak si vytvořit skvělou selfie!

Vyfoťte sami sebe

Selfie je nyní opravdu velmi oblíbený styl focení. Většina mladých lidí a teenagerů jedou na takzvané selfie vlně. Oblíbenost focení sebe sama stoupá. I vy sebe sami rádi fotíte? Nicméně připadá vám, že fotky vašich přátel, které na sociálních sítích sdílí, vypadají mnohem lépe, než ty vaše? Přemýšlíte nad tím, proč tomu tak je? Co dělají jinak? Při focení selfie fotek je dobré myslet na několik pravidel. Díky tomu získáte skvělou selfie fotku, kterou budou obdivovat všichni vaší přátelé.

Správné světlo a prostředí

Dobré a správné světlo je pro každou fotku důležité, nejen pro selfie. Dejte pozor, aby světlo nikdy nebylo za vámi, když je dobré jej mít před sebou. Přirozené světlo je to nejlepší. Umělé světlo použijte v případě, že přírodní světlo dělá stíny či není dostatečné. Musíte však vědět, že umělé světlo obvykle barvy každé fotky změní. Koupelna je velmi oblíbené místo pro focení selfie, vždycky je však lepší fotit se na jiném místě, kde se nebude nic odrážet v zrcadle a podobně. V pořizování selfie fotek můžete být velmi kreativní, ovšem myslete i na to, že méně je někdy více.

Selfie foto může také pomoci okořenit váš vztah. Pořiďte si selfie fotku a pošlete jí partnerovi do práce s popiskem, že se těšíte na dnešní noc. Uvidíte, jak to vašeho partnera nažhaví. Svůdnou selfie fotku můžete pořídit například ve vaší ložnici. Nebojte se také obléknout svůdně a žhavě. Miluje váš partner vaše ňadra? Pak si dejte záležet, aby byly středem selfie fotografie.

Zapózujte

U každé fotky je důležitá póza, nejinak je tomu i u selfie. Často můžete vidět selfie, kde lidé dělají opravdu krkolomné pózy ve snaze, že budou vypadat stylově. Tyto pózy však vypadají spíš trapně a lacině. Velmi časté jsou také našpulené rty známé jako „duck face“. Nejlepší je, když zaujmete přirozenou pózu, při selfie focení se usmějete a nebudete špulit rty. Jestliže je něco, co na selfie fotce chcete, aby bylo více vidět, je důležité se na to zaměřit. Máte například nové brýle? Pořídili jste si zajímavé líčení či chcete upozornit na barvu svých očí? To, co chcete zvýraznit a více zviditelnit by mělo být středem celé fotografie.

Budete-li pořizovat svůdnou selfie fotku pro vašeho partnera, pak si dejte pozor na to, jak zapózujete. Chcete přeci, aby selfie byla sexy a svůdná. Proto také zaujměte takovou pózu, která bude rajcovní, ale zároveň nebude laciná. Poskytněte partnerovi prostor pro jeho fantazii, ať přemýšlí a sní o tom, co vše se večer bude ve vaší ložnici dít. Měly byste se tedy vyhnout pózám, kdy půjdou vidět celé vaše intimní partie a podobně.

Pořiďte svůdné selfie

Svůdné selfie je dobrý způsob, jak si okořenit váš milostný život. Pořiďte si erotický kostýmek či erotické prádélko a v něm se vyfoťte. Naznačíte tak partnerovi, co jej bude, po příchodu domů čekat. A ten bude odpočítávat minuty do konce pracovní doby! Toto prádélko pak můžete mít na sobě, když partner přijde domů z práce. Poté, co váš partner přijde z práce, mu můžete předvést nějaký erotický taneček a podobně. Podcenit byste neměli ani líčení. Na naší vizážistické poradně najdete mnohé tipy a rady ohledně líčení. Díky tomu bude vaše selfie fotka hezká a svůdná. A to ať už budete fotit selfie pro svého partnera, nebo se chystáte fotit běžnou selfie, kterou umístíte na svou sociální síť.

Zpestřit si své postelové hrátky můžete různě, například si můžete pořídit paruku či jiné erotické doplňky. Vybrat si můžete přesně to, co se bude líbit vám oběma!

 

Vloženo 09.09.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jak se obléct na párty

Jak se obléct na párty

Obléknout se na párty je vždy velká výzva, chcete vypadat co nejlépe. Náš e-shop nabízí velmi kvalitní párty oblečení ve kterém stoprocentně zazáříte! Párty look - Co si obléct na párty je otázka, která se řeší téměř před každou.. Více
Erotická košilka - trendy 2015

Erotická košilka - trendy 2015

Přemýšlíte o koupi nového kousku do vašeho svůdného šatníku, ale nevíte, jaké erotické košilky se letos nosí? Váháte, jaký zvolit střih a co se nosí? Jsou více dráždivé barevné košilky, nebo divoké leopardí vzory? V našem dnešním článku se dozvíte.. Více
Jak se ráno rychle nalíčit? Základní makeup za 5 minut

Jak se ráno rychle nalíčit? Základní makeup za 5 minut

Trávíte v koupelně ráno veliké množství času? Chcete ten čas zredukovat a provést si rychlý make-up, ale nevíte jak? Nemusíte panikařit, pomůžeme vám! Rychlý a dobrý make-up Po ránu člověk obvykle nestíhá nic. Ženy navíc v koupelně tr.. Více
Vizážistická poradna - nejčastější chyby při líčení

Vizážistická poradna - nejčastější chyby při líčení

Přinášíme vám novou pravidelnou rubriku. V níž se budeme setkávat a zabývat těmi nejčastějšími chybami, kterých se dopouštíme při každodenním líčení. Dobře provedené základy Líčení je veskrze jednoduché, hlavně když jej provádíte pravidel.. Více