Jste v sexu zvídaví?

Jste v sexu zvídaví?

Není nic horšího než nuda v posteli! Pokud chcete patřit ke „zvídavcům“ a zkusit si erotické experimentování, nemusíte rovnou zacházet do extrémů a vrhat se třeba na swingers party, stačí, když popustíte uzdu fantazii a pořídíte si třeba erotické kostýmy! Podívejte se s námi dnes na návod, jak zaplašit nudu ve vaší ložnici!

Sestřička a policajt

Víte, že mezi nejoblíbenější ženské fantazie patří sex s policistou a u mužů zase vítězí snaživá sestřička? Ženy zkrátka dost často touží po tom, aby se musely podřídit a poslouchat, muži naopak, aby o ně někdo eroticky pečoval. Díky převlekům si můžete užít dost experimentů, aniž byste museli opustit ložnici a navíc si tak znovu připomenout, jaký je sex s někým neznámým.

Připoutejte se prosím!

Pouta jsou klasikou mezi erotickými doplňky a většinou jsou i první pomůckou, kterou se odvážíme koupit. Nemusí se přitom jednat jen o ta kovová, která se nepříjemně zařezávají do zápěstí při každém pohybu, právě naopak. Zkuste pohodlnější a kvalitní materiály a nezapomeňte ani na poutání kotníků, váš sex tak dostane nový rozměr!

Zavázané oči

Pokud partnerovi zavážete oči, zvýšíte tak jako vnímání na maximum, protože každý dotek, vůně a slovo ho budou dráždit mnohem intenzivněji. Použijte hedvábné šátky nebo masky na oči a začněte svůdnou hru. Není třeba spěchat, ale neustále udržujte partnera v očekávání, klidně zapojte nejen vaše tělo ale také led, jemné nebo naopak ostré předměty.

Zamotejte se do sítí

Pokud rádi zkoušíte něco nového, určitě ve vaší skříni nechybí korzety, erotické kalhotky nebo košilky. Co takhle pořídit si ještě erotickou kombinézu? Bodystocking je nejčastěji celý overal s otvory na těch správných místech, takže ho můžete mít na sobě po celou dobu vašich hrátek!

Překvapení

Existuje řada možností, jak partnera překvapit tak, aby vaše experimenty nevypadaly prvoplánově. Jedním z takových tajných kousků jsou kalhotky bez klínku. Pokud si je vezmete do společnosti pod šaty a partnerovi tuhle skutečnost pošeptáte, věřte, že se o vašem prádle přesvědčí hned v taxíku. Navíc takové (nebo žádné) kalhotky přímo svádí k rychlovkám!

 


Vloženo 18.11.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jak zůstat atraktivní i v noci?

Jak zůstat atraktivní i v noci?

Zůstat atraktivní i během noci je snem snad každé ženy. Mnohé ženy však neví, jak toho docílit. My Vám v tom pomůžeme a Váš partner to zaručeně ocení! Hlavní je oblečení Každá žena sní o tom, že během noci i po probuzení bude vypadat .. Více
Jak vybrat erotickou hračku

Jak vybrat erotickou hračku

Erotické hračky již dávno nepatří mezi tabuizovaná témata. Nemusíte mít doma zrovna červenou mučírnu, jako v 50ti odstínech šedi. Pár drobných pomůcek však stojí za to vyzkoušet. Pomohou vám prohloubit prožitek. A jak vybrat erotickou hračku? Podí.. Více
Mužské fantazie – 3. Díl – Rychlovka na neobvyklém místě

Mužské fantazie – 3. Díl – Rychlovka na neobvyklém místě

Pojďte se s námi vypravit do tajů mužských fantazií a inspirujte se, jak jednoduše změnit sny v realitu. Náš seriál o tajných mužských přáních je zpět. I v jeho třetím díle vám přinášíme návod, jak přání přenést z říše snů do reality. .. Více
Aktuální akce - 30% sleva na všechny šaty a sukně v nabídce!

Aktuální akce - 30% sleva na všechny šaty a sukně v nabídce!

Využijte 30% slevu na celou kategorii - Šaty a sukně.  Akce trvá pouze do středy 18.11.2015 23:59 hod. nebo do vyprodání! Nepropásněte svoji šanci výhodného nákupu! Dámské šaty dodávají ženě na půvabu. Odhalují ženskou siluetu a žena je v šat.. Více