Originální dárky na poslední chvíli

Originální dárky na poslední chvíli

Řešíte letos dárky na poslední chvíli? Pak pro vás máme tipy, díky nimž během chvilky v našem internetovém obchodě vyberete dárky pro všechny vaše blízké!

 

Pro ženy

  • Luxusní spodní prádlo pro partnerku: Co zaručeně vykouzlí úsměv na tváři vaší přítelkyně či manželky? Jednoznačně smyslné body, které by nemělo chybět v žádném dámském prádelníku.

  • Noblesní psaníčko pro maminku: Během blížící se plesové sezóny vaše matka jistě využije luxusní psaníčko, které bude ozdobou celého jejího outfitu.

  • Elegantní šátek pro babičku: Každou ženu potěší také praktický šátek. A vaše babička určitě nebude výjimkou, takže směle do toho!

  • Oslnivý šperk pro sestru: Zapomeňte na nudné sprchové gely a překvapte svou sestru stylovou bižuterií, například nápaditými náušnicemi, které určitě využije při nejedné příležitosti.

  • Pohodlné legíny pro kamarádku: Nedáte dopustit na komfortní legíny? Pak kupte jedny barevné legíny i své kamarádce, která bude mít jistě velkou radost!

 

Pro muže

  • Veselé boxerky pro partnera: Stylové, avšak pohodlné boxerky vašeho partnera nepochybně přesvědčí, že i spodní prádlo může být maximálně komfortní.

  • Slušivé polo tričko pro tatínka: Polo trička jsou oblíbená nejen proto, že jsou mimořádně pohodlná, ale díky límečku také poměrně elegantní, takže se hodí na nejrůznější příležitosti.

  • Padnoucí košile pro dědečka: Potrpí si váš dědeček na elegantní, bezchybný vzhled? Potom bude luxusní košile tou správnou volbou!

  • Pohodlná mikina pro bratra: Pohodlí nade vše. Jestliže se tímto heslem řídí i váš bratr, určitě patřičně ocení mikinu, v níž se bude cítit doslova jako v bavlnce!

  • Moderní kravata pro šéfa: A přemýšlíte nad drobnou pozorností pro šéfa? Pak vsaďte na moderní jednobarevnou kravatu, která nikdy nezklame!

 

A nezapomeňte na nějakou erotickou hračku pro radost!

 

Vloženo 20.12.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

5 tipů pro pány: Jak vybrat noční košilku?

5 tipů pro pány: Jak vybrat noční košilku?

My ženy to máme jednoduché. Když něco chceme, máme většinou v hlavě poměrně jasnou představu o tom, jak by daná věc měla vypadat. Jenže jakmile máme naše přání popsat našim drahým polovičkám, jsme v úzkých. Protože jenom my přesně víme, jak široká jsou.. Více
 Oblečení podle typu postavy – jak se oblékat

Oblečení podle typu postavy – jak se oblékat

Přemýšlíte často nad tím, co si na sebe obléknout? Co nejvíce sluší Vaší postavě? A čeho se vyvarovat v oblékání? V tom Vám umíme velmi dobře poradit! Na oblečení záleží! I když to samozřejmě se zájmem o oblečení není dobré příliš pře.. Více
Chcete zvýšit své charisma?

Chcete zvýšit své charisma?

Určitě také z vašeho okolí znáte osoby, které mají velmi silné osobní kouzlo. Takové, které vás dostává do kolen. Chcete se jim vyrovnat? Závidíte jim jejich charisma a rádi byste jej měli také tak silné? Pojďte si s námi projít 2 důležité ti.. Více
Co budou dávat na Vánoce v TV – prosinec 2015

Co budou dávat na Vánoce v TV – prosinec 2015

Nemůžete se dočkat Vánoc a s nimi spojené pohody okolo televize? I letos se můžete těšit na premiérové filmy v televizi na Vánoce 2015. Nestihli jste vánoční nákupy v klidu a museli jste běhat po obchodech? Pak jste určitě nestihli f.. Více
10 sexy tipů, které by měl každý muž znát

10 sexy tipů, které by měl každý muž znát

Hledáte srozumitelný a jasný návod na to, jak si získat každou ženu? Musíme vás zklamat, žádný univerzální návod neexistuje. Přesto jsme se ale zeptali, co na ženy platí a přinášíme sexy tipy pro každého muže, které pomáhají v mnoha oblastech. .. Více