Originální halloweenský kostým během chvilky

Originální halloweenský kostým během chvilky

Tento víkend se ponese ve znamení Halloweenu. A je jedno, co si o tomto původně americkém svátku myslíte. I přesto můžete vyrazit na divokou halloweenskou párty, kde je všechno dovoleno…!

 

Nemravná…

K Halloweenu nemravné sexy kostýmy zkrátka patří, tak proč konečně nepopustit uzdu své fantazii? Jen si vzpomeňte na Teda Mosbyho ze seriálu HIMYM, jak napjatě očekává tajemnou dívku v kostýmu nemravné dýně. Takže stud stranou! Nemravný kostým pokojské, zdravotní sestřičky, školačky nebo policistky je sázkou na jistotu.

 

Jeden kostým, různé využití

A proč „ nezabít dvě mouchy jednou ranou“? Pořiďte si sexy kostým, který ocení váš partner během postelových hrátek. Sama se budete moci na vlastní kůži přesvědčit o tom, že nejeden muž touží podmanit si provokativní zdravotní sestřičku, nezbednou školačku dominantní pokojskou nebo ráznou policistku… Ať si říká, co chce! Inspirujte se našimi nápady, jak zapojit sexy kostým do vašeho sexuálního života!

 

Sexy kostým na párty

Ovšem napadá vás, že v takovém kostýmu na halloweenský večírek přece nemůžete? To je velký omyl. Právě sexy kostým policistky, zdravotní sestřičky nebo školačky stačí pouze trochu doladit…

Doplňte jej punčochami, případně legínami, pokud máte obavu, abyste neukázala více, než máte v úmyslu. Kostým přece jenom nebude působit až ta vyzývavě a nikdo nebude mít sebemenší šanci poznat, jaký je jeho pravý účel, ze kterého bude mít potěšení jenom váš partner.

 

Uvidíte, že s takovým kostýmem sklidíte obrovský úspěch, rozhodně v porovnání s všudypřítomnými „mrtvolami“! A od vašeho partnera si jistě „vykoledujete“ tu nejlepší odměnu!

 

Vloženo 27.10.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload