Plavky podle typu postavy – jak vybrat a nesáhnout vedle – 3. díl – Typ jablko

Plavky podle typu postavy – jak vybrat a nesáhnout vedle – 3. díl – Typ jablko

V dnešním díle se dozvíte, jak si vybrat plavky pro postavu typu jablka. Naše rady vám pomohou ve výběru těch správných plavek pro vás!

Postava typu jablko

Jaké si vybrat plavky pro postavy jablko je často oříšek. Ono vůbec vybrat si plavky, které vám budou sedět je složitější. Běžným oblečením toho totiž dokážete mnoho zamaskovat, například větší boky mohou zamaskovat správně řešené kalhoty. Ovšem plavkami ne, těmi nelze v podstatě zamaskovat téměř vůbec nic. I tak si však můžete pořídit plavky, které budou lichotit vaší postavě a pomohou skrýt například větší bříško, boky a podobně. Klíčové je určit si, jakou postavu máte. Ženy s postavou ve tvaru jablka mají nejvýraznější střed těla od hrudi až k pasu. Tedy inkriminované oblasti jsou prsa a také bříško. Jak si tedy pro takovou postavu vybrat ty správné plavky? Náš plavkový rádce to zvládne!

Vyberte si ty správné plavky pro vás!

Postava jablko – jaké plavky tedy zvolit, ptá se mnoho žen. Důležité je zamaskovat bříško a také chybějící linii pasu, jelikož ženy s touto postavou téměř pas nemají. Odvrátit pozornost od těchto problematických partií je dobré zvýrazněním štíhlých nohou, ženského dekoltu. Výborné jsou tedy jednodílné a vzorované plavky či tankiny. Tankiny jsou vhodné, jelikož během opakování si je můžete vyhrnout a využít jako klasické dvoudílné plavky. Vedle nesáhnete ani tehdy, když si pořídíte monokiny, ty postavu opticky zúží a větší bříško zakryjí. Skvělý je hluboký dekolt, který má tvar písmene V a opticky tak postavu zeštíhlí. Hluboce střižené nohavičky u spodního dílu plavek zase nechají kus práce vašim krásným nožkám. Pomoci vám může také oblečení podle typu postavy, stačí přes sebe přehodit nějaké pareo, sukně či tuniky a odvedete pozornost jiným směrem.

 

Vloženo 27.04.2016 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Plavky podle typu postavy – jak vybrat a nesáhnout vedle – 1. díl

Plavky podle typu postavy – jak vybrat a nesáhnout vedle – 1. díl

Léto se kvapem blíží a s ním i plavková sezóna. A před vámi stojí velká otázka. Jaké si vybrat plavky a nesáhnout vedle? Poradíme vám! Plavky podle typu postavy Možná si říkáte, že plavky se moc podle postavy kupovat nedají. Vždyť v p.. Více
Aktuální akce - Noční košilka Pink Satin s jarní MÁJOVOU SLEVOU 40%

Aktuální akce - Noční košilka Pink Satin s jarní MÁJOVOU SLEVOU 40%

Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl lásky čas... Poddejte se svým touhám a ukažte partnerovy jak moc ho chcete. V aktuální slevě vám přinášíme žhavou novinku Noční košilku Pink Satin v něžném růžovém provedení, která je přímo stvořena pro .. Více