Sexy kostým - Pokojská Pauline se slevou 45%

Sexy kostým - Pokojská Pauline se slevou 45%

Je pro vás úklid jen nudná rutina a stále tápete, jak do péče o domácnost zapojit i partnera? Proč nespojit příjemné s užitečným a naplánovat si tak trochu jiný úklid? Uvidíte, že partner rád pomůže a uklízení se stane jeho novým koníčkem. Využijte aktuální slevu 45% na náš oblíbený sexy kostýmek pokojské Pauline - akce platí jen do pondělí 20.7.2015 (23:59 hod), nebo do vyprodání.

Sexy, svůdný a dráždivý erotický kostým Pokojská Pauline pro duchem rozverné ženy.

Souprava se skládá z černého krajkového body, saténové zástěrky a čelenky do vlasů s krajkovými volánky. Černé krajkové body je doplněno něžnými detaily v bílé barvě. Podprsenka je vypodšita bílou látkou, která dráždivě prosvítá přes transparentní krajku. Mezi poprsím saténová mašle v bílé barvě zdobená černým knoflíčkem. Podprsenka má klasický podprsenkový uzávěr na zádech se třemi pozicemi háčků. Košíčky jsou z pružné látky a pojmou menší i větší poprsí. Jsou bez kostic. Díky zavazování za krkem si podprsenku přizpůsobíte dle svých ptřeb. Přes bříško pás z černé krajky, který volně přechází do kalhotek typu G string tanga, kterou jsou po celém obvodu horního lemu zdobená něžnými krajkovými volánky. Body je jedodílné a obléká se vcelku. Přizpůsobí se velikosti XS - M. Řidďte se prosím rozměry uvedenými u produktu.

Celý model je doplněn klasickou bílou zástěrkou lemovanou bílou krajkou a zavazováním ze saténové mašle. Třešinkou na dortu je pak čelenka s krajkovými volánky, která nesmí žádné pokojské ve výbavě chybět. Proměňte se v hravou pokojskou a obohaťte svůj vztah o nový rozměr. Krásný kostýmek pro domácí pohodu.

Soupravičku skvěle doplní samodržící punčochy a peříčková prachovka, které dodáváme zvlášť.


Vloženo 18.07.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Návod jak zaplašit nudu ve vaší ložnici - role playing a erotický kostým pro začátečníky

Návod jak zaplašit nudu ve vaší ložnici - role playing a erotický kostým pro začátečníky

Jste-li ve vztahu již delší čas, nejsou většinou postelové hrátky tak žhavé, jako na začátku vašeho vztahu. Extrémní vzrušení vystřídá sice hezké a trvalé potěšení, ale někdy je příjemné vrátit do vztahu prvotní náboj. Naučte se s námi, jak si hrát a z.. Více
Aktuální akce - Originální pánské triko Ecko Unltd se slevou 50%

Aktuální akce - Originální pánské triko Ecko Unltd se slevou 50%

Nahlédla jste partnerovy do šatníku a zjistila jste, že by to chtělo něco nového? A co třeba originální pánské tričko Tee Off oblíbené americké značky Ecko Unltd., které vám nyní přinášíme se slevou 50%. Na výběr ze dvou velikostí. Akce platí jen do 18.. Více