Tip týdne - Novinka v sortimentu - Síťovaná košilka Asymmetric Top

Tip týdne - Novinka v sortimentu - Síťovaná košilka Asymmetric Top

Líbí se vám originální oblečení a nesnášíte nudné stereotypy? Vyjádřete svou osobnost rafinovaným outfitem a dejte partnerovi najevo, jak žhavá bude dnešní noc! Vyberte si některou ze zářivých barev, která podtrhne vaši smyslnost.

 

Erotická košilka Asymmetric Top je to pravé osvěžení vašich nudných večerů. Nebojte se odvázat a předveďte partnerovi zcela nové a neokoukané erotické prádlo! Díky originálnímu střihu i výrazným barvám z vás bude doslova zářit sex appeal!

Tato erotická košilka je pružná a pohodlná, ale zároveň rafinovaně svůdná. Díky netradičnímu zpracování síťového vzoru vypadá na první pohled jako žhavé minišaty, ale dává přitom vyniknout vašim ženským křivkám. Strečový materiál příjemný na dotek se hravě přizpůsobí vašim přednostem, a tak se nebojte si košilku obléct, i pokud máte plošší hrudníček nebo naopak zaoblené boky. Svůdná košilka Asymmetric Top prostě sluší všem!

Síťované košilky patří mezi nejoblíbenější kousky svůdného prádla, neboť díky nim jejich nositelky vypadají tak trochu oblečené-neoblečené. Kombinujte poloprůhlednou košilku s hříšným kompletem prádélka- partner si vás bude moc postupně rozbalit jako ten nejkrásnější dárek! Košilky se také skvěle kombinují s podvazky či lechtivými punčochami. Vše záleží jen na vaší fantazii a odvaze!

Vyzkoušejte netradiční barevnost svůdného prádla a zažijte proměnu vašeho milostného života! Zapomeňte na nudné krajkové košilky a pořiďte si originální pestrobarevnou výbavičku, která spolehlivě vyžene nudu z vaší ložnice! Nezapomeňte na ty správné erotické doplňky, co takhle něžnou růžovou plácačku nebo žhavé důtky?


Vloženo 29.09.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Víte, co o vás říkají barvy?

Víte, co o vás říkají barvy?

Někdo má v šatníku jen černou barvu, jiný šatník zase doslova hýří barvami. Máte oblíbenou barvu, kterou rádi nosíte? A víte vůbec, co o Vás vypovídá? Nebojte se barev Barevné oblečení není nic, čeho se musíte bát! Možná to nevíte, ale bar.. Více
Aktuální akce - Dvoudílná souprava Black Dot se slevou 50%

Aktuální akce - Dvoudílná souprava Black Dot se slevou 50%

Ani košilka, ani kostýmek! Překvapte Vašeho partnera Dvoudílnou soupravou Black Dot a oba si užijte krásný večer plný vášně! Nyní k dostání s 50% slevou, nabídka platí pouze do pátku 14.8.2015 (23:59) nebo do vyprodání! Svůdná a dráždivá erotická s.. Více
Aktuální akce - Síťovaná košilka Asymmetric Top ve 4 barvách se slevou 33%

Aktuální akce - Síťovaná košilka Asymmetric Top ve 4 barvách se slevou 33%

Obyčejná předehra jak jí už jistě znáte i pozpátku je fajn, ale proč nevyzkoušet něco nového? Jak všichni jistě víme pánové jsou lovci a nechtějí vše hned, tak proč jim nedopřát svoje tělo pěkně po kouskách. Síťovaná košilka Asymmetric Top odhalí přesn.. Více