Trendy v lakování nehtů 2015

Trendy v lakování nehtů 2015

Nehty si lakuje pravidelně mnoho žen. Paříte mezi ně? Pak jistě přemýšlíte nad tím, jakou barvu zvolit? Jak si nehty nalakovat? My vám v tom poradíme!

Pastelové barvy

Trendy v lakování nehtů se nesou v pastelových barvách. Pastelové barvy jsou velmi vhodné pro všechny věkové kategorie. Jsou jemné, decentní a hodí se naprosto ke všemu oblečení. Nehty v pastelových barvách vypadají něžně a krásně. Zvolte například světlounce růžovou, meruňkovou, bledě modrou či jemně zelenkavou.

Syté barvy

Pro ty, kterým pastelové a jemné barvy nic moc neříkají, se nemusí bát, že budou se sytými odstíny out. Syté odstíny laků na nehty jsou trendy velmi dlouhou dobu a nechystají se nijak k ústupu. Syté odstíny dodají nehtům jedinečný vzhled. Vybrat si můžete z mnoha odstínů sytě červené, rudé, temně zelenou, fialovou, tmavě modrou a podobně.

Barevné proužky

Jste-li odvážná a nechcete mít nehty jen běžně nalakované, ale chcete s nimi provést něco extra, vyzkoušejte barevné proužky. Barevné proužky vypadají naprosto dokonale, když k tomu zvolíte ještě letní odstíny laků, pak budete mít naprosto dokonalé look pro vaše letní nehty. Barevné proužky můžete lakovat vodorovně či svisle, kombinujte různé barvy či jednoduše zvolte jednu barvu a proužky vybírejte v několika odstínech.

Správný outfit a líčení

Máte už vybráno, čím své nehty nalakujete? Lak je však jen polovina úspěchu! Abyste vytvořili dokonalý look, pak musíte myslet nejen na lak na nehty, ale také na líčení a samozřejmě oblečení. Inspirujte se trendy v líčení! Vyberte si také svůdné šaty, kterými zaujmete! Vhodná bude i tunika či top, ke kterým můžete vybrat hezké kalhoty! Look bude dokonalý ve chvíli, kdy si k nim vyberete správné boty, kabelku a v neposledním také správnou bižuterii, kterou celý outfit dovedete k dokonalosti.


Vloženo 21.07.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Trendy v líčení na jaro a léto 2015

Trendy v líčení na jaro a léto 2015

Sledujete módní hity a nenecháte si ujít žádnou fashion novinku? Pak jistě víte, jaké oblečení se letos na jaře nosí. Tušíte však, jak se správně líčit dle aktuálních trendů? V dnešním článku vás provedeme krok za krokem návodem na dokonalý make up pro.. Více
Aktuální akce - Dvoudílná souprava košilka a kraťásky ve 3 různých variacích se slevou 46%

Aktuální akce - Dvoudílná souprava košilka a kraťásky ve 3 různých variacích se slevou 46%

Chcete být neodolatelná ale zároveň si nerušit spánek škrtící košilkou? Vyzkoušejte naší příjemnou soupravičku ve které se budete cítit příjemně! Nyní v jedinečné nabídce se slevou 46%, která platí pouze do středy 22.7.2015 (23:59) nebo do vyprodání! .. Více
Aktuální akce - Dámské body Go Wild - Růžová se slevou 44%

Aktuální akce - Dámské body Go Wild - Růžová se slevou 44%

Nebojte se barev a probuďte v sobě šelmu! S našim body Go Wild  se Vám to zaručeně povede! Nyní se skvělou 44% slevou! Nabídka platí pouze do úterý 21.7.2015 (23:59) nebo do vyprodání! Dámské body z pružného tylu a krajky  v atr.. Více