Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit zelené oči

Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit zelené oči

Tajemné, magické, neproniknutelné. Takové jsou zelené oči, které si zaslouží patřičnou pozornost. V dnešním díle naší vizážistické poradny se dočtete jak nechat zelené oči vyniknout. Buďte ještě tajuplnější a zapůsobte svým pohledem!

 

Zelené oči sice nejsou zrovna obvyklé, ale jsou o to zajímavější. Je tedy důležité nepotlačit jejich jedinečnost a pečlivě volit líčení, zejména barvu očních stínů.

1. Jak na každodenní líčení

Do práce či do školy zvolte decentnější líčení, pokud nemáte moc času, stačí jen upravit a zvýraznit obočí a trochu zvýraznit rty leskem. Pokud chcete působit upraveněji, použijte oční stíny. Vhodná je hnědá, cihlová, okrová apod. Inspirujte se proto nádhernými barvami podzimu a vsaďte na přírodní odstíny. Pokud jste zrzka s bledou pletí, nezapomeňte na tvářenku a decentní rtěnku, opět v zemitých tónech. Oční linky už nejsou nutné, líčení proto zvládnete za pár minut. A uvidíte, že nejeden muž se za vámi otočí!

2. Hra barev

Nemusíte se však vždy držet při zdi. Upoutejte pomocí nezvyklých barevných kontrastů. Zelené oči vyniknou zejména v kombinaci s fialovou barvou. Nezvyklý kontrast vytvoříte použitím růžové či modré. Pokud zvolíte vhodné doplňky, například maxi šátek, bude váš outfit působivý a dokonale sladěný.

3. Ve zlaté zazáříte

Pokud barevné kontrasty nejsou nic pro vás, nezoufejte. Klasická zlatá barva jde se zelenou skvěle dohromady. Pokud spolu se zlatými stíny použijete i tvářenku se zlatým nádechem, budete hvězdou každého večírku! Nezapomeňte však na doplňky, náušnice budou to pomyslnou třešničkou na dortu. S klasickou zlatou barvou máte zkrátka vyhráno!

Zelené oči jdou velmi často ruku v ruce se zrzavými vlasy, které jsou samy o sobě nepřehlédnutelné. Zrzky se zelenýma očima navíc mnoho mužů považuje za velmi smyslné. Vyzdvihněte tedy díky vhodně zvolenému líčení své zelené oči, oblékněte si dráždivé body a uvidíte, že váš partner bude nadmíru spokojen! Více inspirace můžete načerpat v naší vizážistické poradně.



Vloženo 30.10.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jak se ráno rychle nalíčit? Základní makeup za 5 minut

Jak se ráno rychle nalíčit? Základní makeup za 5 minut

Trávíte v koupelně ráno veliké množství času? Chcete ten čas zredukovat a provést si rychlý make-up, ale nevíte jak? Nemusíte panikařit, pomůžeme vám! Rychlý a dobrý make-up Po ránu člověk obvykle nestíhá nic. Ženy navíc v koupelně tr.. Více
Trendy v líčení pro podzim 2015

Trendy v líčení pro podzim 2015

Myslíte na to, že „podlehnete trendům“ a na podzim si pořídíte trendové líčení? Jen nevíte, jaké trendy jsou letos na podzim v kurzu? My vám poradíme! Podzim ve znamení barev Podzim je barevné roční období samo o sobě. To se promítne také do lí.. Více
Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit hnědé oči

Vizážistická poradna - tipy jak nalíčit hnědé oči

Někdo vám řekl, že jsou vaše hnědé oči obyčejné? Ani omylem! V dnešním díle vizážistické poradny se dočtete, jak podtrhnout jejich krásu. Váš pohled bude zkrátka podmanivý!   Je pravda, že hnědé oči jsou nejobvyklejší, ale to rozhodně.. Více
Aktuální akce - Celotělové punčochy Bodystockings Deep Blossom ve 3 barvách - se slevou 31%

Aktuální akce - Celotělové punčochy Bodystockings Deep Blossom ve 3 barvách - se slevou 31%

Že máme v nabídce pouze černé bodystockingy? To už je minulost! Využijte jedinečnou 31% slevu na Bodystockings Deep Blossom - žhavou novinku v našem sortimentu erotického prádla. Vybírat můžete ze tří veselých barev, které váš protějšek určitě maximáln.. Více