Tip týdne - Dámská krajková košilka Wild Leopard

Tip týdne - Dámská krajková košilka Wild Leopard

Chcete být divoká jako exotická šelma? Toužíte probudit dřímajícího dravce i ve vašem partnerovi? Oblečte si svůdnou krajkovou košilku a vydejte se na dobrodružnou cestu! Vaše milostné hrátky ještě nikdy nebyly tak divoké!

 

Erotická noční košilka Wild s leopardím vzorem je žhavou novinkou módního domu Chilli Code – New York! Kombinuje svůdnou podprsenku, lascivní šněrovačku i svůdné kalhotky. Váš partner nebude vědět, které části se má věnovat dříve! Vyzkoušejte sofistikovaný outfit 3v1 a odstartujte vášnivou jízdu ve vaší ložnici!

Leopardí vzor noční košilky Wild přímo vybízí k divokým hrátkám. Je doplněn o svůdně červené detaily. Nemusíte přemýšlet, jestli vám víc sluší look divoké šelmy nebo žhavá červená košilka- model Wild v sobě kombinuje obojí! Košilka se šněrovačkou je navíc rafinovaná a navnadí každého zvědavého muže!

Košilka Wild Leopard je chytré řešení pro ženy, které chtějí zároveň erotické prádlo a svůdnou noční košilku. Sada obsahuje lehkou delší košilku s divokým vzorem, která je v horní části zakončená nevyztuženou podprsenkou. Její tvar se tak plně přizpůsobí velikosti vašeho poprsí a přitom si zachová tajemnost klasické podprsenky díky běžnému zapínání na zádech. Druhým dílem sady jsou erotické g-string kalhotky, které dokonale doplní outfit.

Svůdná leopardí košilka bude vypadat ještě lépe, pokud k ní zvolíte sladěné samodržící punčochy nebo síťované punčochy v červené barvě. Nemusíte se bát ani podvazků- delší boční okraj košilky je rafinovaně skryje a vy tak partnera mile překvapíte. Nezapomeňte na zářivé doplňky, které spolu s  leopardím vzorem podtrhnou váš opálený vzhled. Ideální volbou je decentní náramek nebo jemný řetízek kolem kotníku.

Nebojte se nosit originální prádlo a staňte se divokou šelmou během okamžiku! Každý muž miluje žhavou a iniciativní partnerku a vy ho tentokrát dostanete do kolen!


Added 30.06.2015 by 7rano.cz

Komentáře

Write a comment

Your Name:
Rating:
Bad            Good
Your Comment:
Enter the code in the box below:
Reload

Related Articles

Ako vybrať nočnú košieľku

Ako vybrať nočnú košieľku

Ako vybrať nočnú košieľku?   Prečo si ženy kupujú nočné košieľky? Pretože chcú byť krásne a elegantné aj pri tak bežnej veci ako je ulehání do postele. Nočné košieľky sú tiež pohodlné, vzdušné a jednoducho príjemné. Každá žena má iný vkus,.. Details
Erotika vo vašej spálni - 2. diel

Erotika vo vašej spálni - 2. diel

Erotické doplnky a pomôcky rozhodne patrí medzi náradíčka, ktoré vašej spálni, vám aj partnerovi prinesú nový a svieži vietor plný vzrušujúce erotiky! Zmeňte nudný večer, ktorý sa končí bežnými intímnymi hrami, v poriadnu smršť. Dajte voľnosť svoj.. Details
Erotická košilka - trendy 2015

Erotická košilka - trendy 2015

Přemýšlíte o koupi nového kousku do vašeho svůdného šatníku, ale nevíte, jaké erotické košilky se letos nosí? Váháte, jaký zvolit střih a co se nosí? Jsou více dráždivé barevné košilky, nebo divoké leopardí vzory? V našem dnešním článku se dozvíte.. Details
Aktuální akce - Dámská podvazková souprava s pouty Black Lace - Černá se slevou 25%