Tip týdne - Dámská krajková košilka Wild Leopard

Tip týdne - Dámská krajková košilka Wild Leopard

Chcete být divoká jako exotická šelma? Toužíte probudit dřímajícího dravce i ve vašem partnerovi? Oblečte si svůdnou krajkovou košilku a vydejte se na dobrodružnou cestu! Vaše milostné hrátky ještě nikdy nebyly tak divoké!

 

Erotická noční košilka Wild s leopardím vzorem je žhavou novinkou módního domu Chilli Code – New York! Kombinuje svůdnou podprsenku, lascivní šněrovačku i svůdné kalhotky. Váš partner nebude vědět, které části se má věnovat dříve! Vyzkoušejte sofistikovaný outfit 3v1 a odstartujte vášnivou jízdu ve vaší ložnici!

Leopardí vzor noční košilky Wild přímo vybízí k divokým hrátkám. Je doplněn o svůdně červené detaily. Nemusíte přemýšlet, jestli vám víc sluší look divoké šelmy nebo žhavá červená košilka- model Wild v sobě kombinuje obojí! Košilka se šněrovačkou je navíc rafinovaná a navnadí každého zvědavého muže!

Košilka Wild Leopard je chytré řešení pro ženy, které chtějí zároveň erotické prádlo a svůdnou noční košilku. Sada obsahuje lehkou delší košilku s divokým vzorem, která je v horní části zakončená nevyztuženou podprsenkou. Její tvar se tak plně přizpůsobí velikosti vašeho poprsí a přitom si zachová tajemnost klasické podprsenky díky běžnému zapínání na zádech. Druhým dílem sady jsou erotické g-string kalhotky, které dokonale doplní outfit.

Svůdná leopardí košilka bude vypadat ještě lépe, pokud k ní zvolíte sladěné samodržící punčochy nebo síťované punčochy v červené barvě. Nemusíte se bát ani podvazků- delší boční okraj košilky je rafinovaně skryje a vy tak partnera mile překvapíte. Nezapomeňte na zářivé doplňky, které spolu s  leopardím vzorem podtrhnou váš opálený vzhled. Ideální volbou je decentní náramek nebo jemný řetízek kolem kotníku.

Nebojte se nosit originální prádlo a staňte se divokou šelmou během okamžiku! Každý muž miluje žhavou a iniciativní partnerku a vy ho tentokrát dostanete do kolen!


Vloženo 30.06.2015 7rano.cz

Komentáře

Napsat komentář

Jméno:
Hodnocení:
Špatné            Dobré
Komentář:
Opište kód z obrázku do pole níže:
Reload

Podobné články

Jak vybrat noční košilku

Jak vybrat noční košilku

Jak vybrat noční košilku? Proč si ženy kupují noční košilky? Protože chtějí být krásné a elegantní i při tak běžné věci jako je ulehání do postele. Noční košilky jsou rovněž pohodlné, vzdušné a jednoduše příjemné. Každá žena má jiný vkus, líbí se j.. Více
Erotika ve vaší ložnici – 2. díl

Erotika ve vaší ložnici – 2. díl

Erotické doplňky a pomůcky rozhodně patří mezi nářadíčko, které vaší ložnici, vám i partnerovi přinesou nový a svěží vítr plný vzrušující erotiky! Změňte nudný večer, který končí běžnými intimními hrátkami, v pořádnou smršť. Dejte volnost své fant.. Více
Erotická košilka - trendy 2015

Erotická košilka - trendy 2015

Přemýšlíte o koupi nového kousku do vašeho svůdného šatníku, ale nevíte, jaké erotické košilky se letos nosí? Váháte, jaký zvolit střih a co se nosí? Jsou více dráždivé barevné košilky, nebo divoké leopardí vzory? V našem dnešním článku se dozvíte.. Více
Aktuální akce - Dámská podvazková souprava s pouty Black Lace - Černá se slevou 25%

Aktuální akce - Dámská podvazková souprava s pouty Black Lace - Černá se slevou 25%

Má tvoje drahá polovička v lásce podvazky? Udělej mu radost a kup si vášnivou soupravičku s podvazky a pouty Black Lace, rozhodně nebudeš litovat! Nyní nabízíme tento kousek s 25% slevou. Akce platí pouze do středy 1.7.2015 (23:59). nebo do vyprodání! .. Více